Hoffelijk wonen in Drachten

Moaihôf

De 14 woningen van Moaihôf in Drachten zijn officieel in verkoop! Deze prachtige woningen worden gerealiseerd in de rustige en prettige woonwijk "De Bouwen" in Drachten. Wil jij genieten van de natuur maar toch ook dichtbij het centrum wonen? Neem een optie op het bouwnummer van jouw voorkeur!

Geïnteresseerd in één van de prachtige nieuwbouwwoningen van Moaihôf? Neem direct telefonisch contact op met Makelaardij Hoekstra via 058 233 7 333 of schrijf je in via deze website en blijf op de hoogte!

Hoffelijk wonen in Drachten

14 nieuwbouwwoningen

Moaihôf telt veertien prachtige nieuwbouwwoningen in de rustige en prettige woonwijk “De Bouwen” in Drachten. Wonen in Moaihôf betekent wonen in een groene omgeving op loopafstand van het centrum. Leven doe je hier buiten. Moaihôf past bij de mensen die willen genieten van de natuur maar toch ook dicht bij de stad willen wonen.

De ligging van Drachten is gunstig ten opzichte van andere steden. Door de verschillende uitvalswegen is Drachten goed bereikbaar. Grotere steden zoals Leeuwarden en Groningen zijn zowel met het OV als met de auto goed te bereiken. Bovendien zijn de woningen van Moaihôf ruim en bieden ze daardoor voldoende ruimte voor een brede doelgroep. Zie jij jezelf er al wonen?

Bekijk woningtypes

Verkoop, ontwikkeling en ontwerp