Uitnodiging inloopavond

31-08-2020

Overige berichten

Op donderdag 10 september a.s. organiseren we van 17.00 tot 20.00 uur een inloopavond. Geïnteresseerd in één van de woningen van Moaihôf? Tijdens deze inloopavond kun je je vrijblijvend laten informeren over dit nieuwbouwproject in De Bouwen in Drachten. Daarnaast heb je de mogelijkheid om vragen te stellen over de verschillende woningen. Uiteraard houden we ons aan de corona maatregelen zoals voorgeschreven door het RIVM.

Wanneer:      donderdag 10 september 2020
Hoe laat:      17.00 - 20.00 uur
Waar:            Wijkgebouw De Bouwen - Klaverweide 48 in Drachten

Je bent van harte welkom!


> Nieuwsgierig naar de verschillende woningen? Klik hier voor het overzicht. Geïnteresseerd in een woning? Schrijf je hier vrijblijvend in!

Coronamaatregelen
Vanzelfsprekend nemen we de nodige maatregelen om de verspreiding van het coronavirus zoveel mogelijk te voorkomen. Bij de ingang van het wijkgebouw staat een desinfectiezuil waar je je handen kunt desinfecteren. Ook willen we je vragen om je bij binnenkomst te registreren.

Het wijkgebouw is ruim genoeg om voldoende afstand tot elkaar te houden. Mocht het drukker worden dan wordt er een maximum aantal bezoekers in het wijkgebouw toegelaten. Zo kunnen we altijd voldoende afstand tot elkaar houden.

Daarnaast willen we je vriendelijk verzoeken om je te houden aan de basisregels van het RIVM: blijf met verkoudheidsklachten thuis en laat je testen. Houd 1,5 meter afstand, vermijd drukte en houd je aan de hygiënemaatregelen:

-    Raak je gezicht zo min mogelijk aan met je handen, op die manier is de kans kleiner dat je besmet raakt als je het virus op je handen hebt en besmet je anderen minder snel.
-    Hoest en nies in de binnenkant van je elleboog, zo blijven je handen eerder virusvrij.
-    Gebruik papieren zakdoekjes om je neus te snuiten en gooi deze daarna weg.
-    Schud geen handen, zo kan het virus zich minder gemakkelijk via handen verspreiden

Overige berichten
19-06-2020